HomeCsoportokTaglistaRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A szigeti város és környéke

Go down 
SzerzőÜzenet
Ribeldah Mayé
Admin
Ribeldah Mayé

Hozzászólások száma : 149

Karakterlap
Faj: félelf
Szint: 8
Klán: Shayelle Amazonklán

TémanyitásTárgy: A szigeti város és környéke   Szer. 19 Dec. 2012, 10:31Túl a tengeren, Thardától északra, Faverelltől délnyugatra és Istalaírtól, az Egyenlítő mentén nyugatra található. Az egész sziget, lévén igen apró, s a kisebbek nem alkalmasak a terjeszkedésre, egyetlen nagyobb faluból áll. Egyszerű épületek sorakoznak szorosan egymáshoz simulva, a település közepén egy hatalmas totemoszloppal. Azon sok szörnyű fej sorakozik, egy hatalmas fából kifaragva. Vragr lakói e bálvány körül táncolnak, mikor ünnepelnek.

Lakói félorkok, más fajok képviselő ritkán telepednek le itt – még addig is ritkán jutnak el, hogy fontolgatni kezdik a letelepedést. Az itt élők ugyanis harcok nép tagjai, akik nem szeretik a betolakodókat. Hacsak nem testvéreik azok, őket szívesen fogadják. Ám egy-egy ügyesebb álca könnyen átverheti a már letelepedetteket, hiszen nem az eszükről híresek.

A törzs felett a törzsfőnök uralkodik, szava szent és sérthetetlen, tanácsadója pedig a törzsi sámán, kinek misztikus látomásai állítólag a jövőt fürkészik.


Vissza az elejére Go down
http://shayelle.uw.hu/ribeldah.html
 
A szigeti város és környéke
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Esheynal Világa :: Játéktér :: 
Vragr – A szigeti város
-
Ugrás: